Kam filluar të Jem Kundra tortave me personazhe tëparë e stërparësi Micky Mouse, Winnie l`ourson, Frozen etjetj (të paktën mundohuni të zgjidhni Dicka të vecantë Deri Kur fëmija të kërkojë specifikisht një temë APO personazh të caktuar). Unë Jam Nuna e një Djali kacurrels shuuuuuuuumë të lezetshëm. Vitin që kaloi Mendova TI ostéoporose tortën për 2 vjetorin e lindjes. Mbasi kërkova në Internet për DISA MODELE të vecanta vendosa të porosisja një Torte si më poshtë. Kësaj ici bashkëpunova me Rovenën (rovenas_bakery në Instagram). 4-Tortë Mirëseardhjeje Ndodh që dikush që jeton jashtë të rikthehet dhe kësaj rradhe me një Beb?! E PRA KY Ishte Rasti I shoqes temps së ngushtë që jeton në USA. U rikthye në Tiranë Nën statut e Mamit. Këtë ici Mendova që të voglin e SAJ ta mirëprisja me një Torte mirëseardhjeje. 5-tortë për ditëlindjen e një shoqeje në pritje të varfër më ka rastisur që të mikja IME e zemrës të festojë dy gëzime në një ditë: një Beb në pritje dhe ditën e lindjes. Ndaj në këtë Rast përzgjodha Dicka ku të ndërthureshin të dyja dhe ngjyra MOS të Ishte bojëqielli APO rozë në varësi të gjinisë së BeBit PASI janě ngjyra shumë të konsumuara. Pershendetje ajla, shkrimi Plastik JO prej druri qe vendoset te tortat ku Mund ta gjej? Faleminderit 3-cupcakes një ditë vendosa të ostéoporose DISA cupcakes në shenjë falenderimi për dyqanin e luleve me të cilin Kam patur shumë bashkëpunime ndër vite. Je ideova me Lule që të përshtateshin sa mëmirë dhe personave të cilëve do t`Jua Coja.

Bashkëpunova me art Pasticeri Tirana (e gjeni me të njëjtin Emër ne Instagram). Kaq Ishte dhe për këtë rradhë! Shihemi javës që Vjen! Me shumë Dashuri, ajla sa Herë Kemi një ditëlindje, festë të cfarë do lloj tipi, Kush është AJO “gjë” që NUK mungon kurrë?? E PRA janě tortat APO ëmbëlsirat që na shoqërojnë dhe ëmbëlsojnë në CDO Rast Feste APO gëzimi. Sot do t`Ju JAP DISA IDE tortash APO ëmbëlsirash që Kam porositur peër DISA Raste të ndryshme dhe në javët në vazhdim do e zgjeroj secilën Fushë dhe me detaje të Tjera.